Lysander realiseert oogverblindende particuliere woning in Londen

Mar 31, 2022

In het begin gingen de werkzaamheden aan de renovatie van deze particuliere woning van start. Lysander voorzag de buitenlandse klant gedurende het hele project van ondersteuning en droeg zorg voor de coördinatie van het ontwerpteam. Dit team bestond uit bouwkundig ingenieurs, adviseurs op het gebied van mechanische en elektrische installaties en sanitair en de befaamde interieurontwerper Taylor Howes.

Het pand beschikt over een ruime marmeren ontvangsthal met een wenteltrap die naar twee verdiepingen voert, centrale sfeerverlichting, vier grote ontvangstruimten, zes en suite slaapkamers, een kelder met een mediaruimte, een roestvrijstalen industriële keuken, een lift en personeelsvertrekken. De woning wordt omringd door weelderige natuur.